Aydınpınar İlkokulu
Aydınpınar Köyü Adıyaman Kahta

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe hazır, • Yaratıcı, • Sorunlara çözüm getiren, • Girişken, • Yurtsever, • Üretken, • Ahlaklı, • Öğrenmeyi seven, • Dinamik Bireylerin yetiştirildiği,gelişime ve değişime açık olmaktır.

MİSYON

Eleştirel düşünen, yeniliğe açık, değer yargılarına sahip, sorgulayan, Atatürk ilke ve esaslarına bağlı, hoşgörü ve sevgiyi benimsemiş öğrenciler yetiştirip, birikimlerini ülkesi ve insanlığın yararına kullanmalarına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Normal Öğretim

8.30-13.50

Sobalı

Uydu İnternet (VSAT)

İlçe merkezine 35 km , il merkezine 70 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Dağ eteğinde kurulu olan köy; Nemrut Kanboğazına yakın yerleşmiştir. Köyün kuzey doğusunda; Karadut, batısında ; Bağbaşı güneyinde, Narince nahiyesi yer almaktadır.Köyün içme suyu şebekesi vardır. Kanalizasyon şebekesi vardır.